Ads 468x60px

četvrtak, 15. siječnja 2015.

BISER HRVATSKIH POLITIČARA

O ovoj temi bi se moglo raspravljati na svakodnevnoj bazi,no ovih dana ti biseri izašli su iz svakodnevnog cirkusa koji mi vjerni građani Hrvatske financiramo kroz porez.I kada se zemlja nalazi u gospodarskoj krizi a po nekima i u ustavnoj naši saborski zastupnici uživaju u odmoru.Niti nose torbe, niti se trude na satu,informatizaciju smo im omogućili,dali im sve tehničke sprave a oni kao i naši đaci vuku se od polugodišta do polugodišta sa mršavom dvojkom koju su dobili na osnovu ,samo da te se riješim.
Biser koji se ne može zaobići ovih dana jesu odnosi Milanović-Grabar-Kitarović koji kao djeca u vrtiću igraju igru"čestitaj mi-neću"i kad su oni zauzeti igricom sisačka rafinerija se polako zatvara a radnici ostaju na milosti i nemilosti bankama i na već iskušanu metodu u Hrvata snađi se sam.
Pozitivac u ovoj prići jest Josipović koji se vraća na svoje staro radno mjesto i u kao pravi gospodin odlazi ,on bar u svojim dijelima pokazuje da ne želi ni ured niti da ga Hrvatski narod dalje plaća,što je u duhu sa njegovim manirima i vjerovanjima .
Zato buduća predsjednica je u jednom intervjuju izjavila da je njen trosoban stan premali za njenu obitelj i činjenicu da je sada predsjednica,i naravno to je popratila smiješkom.
E draga moja predsjednice mnogi Hrvati rado bi živjeli u trosobnom stanu no u njih vrijedi ono pravilo "gdje čeljad nije bijesna -ni kuća nije tijesna!!!!!"

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates