Ads 468x60px

subota, 8. veljače 2014.

HRVATI KAO NACIJA

Svaka nacija voli znati porijeklo,vrline i mane svoje nacije.Kada je u pitanju ponos na svoje crveno-bijele kockice hrvati su u dalekoj prednosti ispred svojih političara i diplomacije .Crveno-bijele kockice su učinile za hrvate više nego bilo koja diplomacija i postale u pravom smislu brend za hrvate.
Hrvati obožavaju sport (nogomet,rukomet,vatrepolo),dosljednost u obožavanju ide tako daleko da se uzimaju slobodni dani ,bolovanja ako imate posao...
Hrvati su poznati ljubavnici ,ali i otimači tuđih partnera.Čak 87% hrvata je uspjelo preoteti tuđeg partnera.
Svako deseto dijete ne živi sa biološkim ocem.To proizlazi iz činjenice da hrvati vole kratkotrajne avanture u koje nije potrebno puno matrijalno  ni emocionalno ulagati.
Hrvati žive u katoličkoj zemlji.Vjeruju u jednakost vjera i slobodu života pojedinca.Katolička crkva u hrvata se razlikuje po tome što želi kontrolirati život svojih kataolika hrvata.
Hrvati vole posjedovati nekretnine .Netko ima  jednu a netko više njih što ovisi o matrijalnoj i rodbinskoj sposobnosti.Zbog posjeda nekretnina hrvati nisu lako voljni promijeniti svoje mjesto prebivališta.
Hrvati vole kupovati kada u novčaniku nemaju novaca.Vole peglati kartice u svrhu godišnjeg odmora,skijanja,Uskrsa,Božića ili pustog preživljavanja.U ratama kredita su svakodnevno bilo potrošačkog ili stambenog.
Hrvati po svom načinu života pripadaju u visoko razvijene zemlje.Po upotrebi hi-tech tehnologija spadamo u sam vrh po njihovoj upotrebi u svakodnevnom životu.Unatoč recesiji prodaja hi.tech tehnologija u hrvatskoj 2013 godine porasla je za 60%.
Hrvati su pametni ,snalažljivi ljudi koji svoje mlade ljude šalju u inozemstvo s jednosmjernom kartom,dok u zemlji gospodarstvo,kultura i moral su u totalnoj banani.
Hrvati su narod koji je protiv svega i svačega i ne možemo se ni o čemu dogovoriti.
U Hrvatskoj ima registriranih 1,5 milijuna pušača,300.000 alkoholičara,120-150 tisuća ovisnika o drogi i oko 100 tisuća ovisnika o kocki.Jako smo bolesna nacija ,ako se uzme činjenica da nam je zdravstvo u komi izlječenje možda i nećemo  dočekati.
Hrvati o svojim političarima misle (bar većina)
političaru domovina je nula,nacija im je novac,vjera im je vjera u sebe i kako od njih što očekivati.
Hrvati kao nacija su malodušni,deprimirani i u strahu što donosi sutra.
Hrvatska je jedina zemlja u svijetu gdje nacija i političari žive u paralelnom svijetu.
Na kraju što još reći imamo ponos i slavu,crveno-bijele kockice,sport,poreze do neba i premijera koji nas smatra paradoksalnom nacijom....

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates